Aankoopbegeleiding

Het kopen van een huis is geen eenvoudige beslissing. Misschien loopt u toevallig tegen uw droomhuis aan of bent u al heel lang op zoek: als je een woning koopt wil je wel zeker weten dat je geen onverantwoorde risico’s loopt.
Elke koper voelt zich onzeker bij de aankoop van een woning, daarom kan een aankoopmakelaar hulp bieden en meer zekerheid verschaffen.
Frans Mulder Makelaardij werkt volgens de voorschriften van de NVM. Dat betekent dat wij bij een aankoopverzoek uitsluitend de belangen behartigen van de aankopende partij.

Wij kunnen u begeleiden met de volgende activiteiten:

* Samen bezichtigen
De rondgang door de woning of het bedrijfspand is een mooi moment om van gedachten te wisselen over het betreffende onroerend goed. Wij zullen het woonhuis beoordelen en u adviseren over o.a. de onderhoudstoestand, de indeling en de verbeteringsmogelijkheden van het pand.

* Waarde inschatting
Hiervoor letten wij op de locatie en de oppervlakte, maar ook op het woonvolume, de kwaliteit, het onderhoud en de presentatie van het betreffende pand.

* Onderhandeling
Wij voeren de onderhandeling voor u. Frans Mulder is opgegroeid met handel en voelt zich mede daardoor thuis in onderhandelen. Vooraf wordt er een juridisch onderzoek verricht m.b.t. eigendomsrechten en bestemmingsplannen e.d. en bespreken we de voorwaarden die bij een mogelijke koop van toepassing zijn.

* Koopovereenkomst
Zodra er overeenstemming is bereikt wordt er een koopovereenkomst opgesteld. De overeenkomst wordt met u doorgesproken en aan u uitgelegd.

* Notaris
Voor de ondertekening bij de notaris vindt de eindinspectie en de oplevering van de woning plaats. Wij zullen hierbij aanwezig zijn en gaan vervolgens mee naar de notaris voor de akte van levering.