Frans Mulder, uw makelaar

Frans Mulder Makelaardij is gevestigd in een prachtige omgeving, iets buiten Weerselo.

Onze makelaardij kiest voor een persoonlijke benadering en een actieve aanpak; dat is onze kracht. Wij staan op elk moment voor u klaar en zijn zeer betrokken bij uw vragen en wensen en gaan hier flexibel mee om.

De kernactiviteit van ons bedrijf is de bemiddeling in onroerend goed in Twente. Wij ondersteunen u graag bij de aan- en verkoop van woonhuizen, villa’s, (woon)boerderijen, landhuizen en agrarische gronden.

Wij hebben veel ervaring met het hele scala van onroerend goed en helpen u net zo graag met de verkoop van een woonhuis in dorp of stad als met een woonboerderij op het platteland, in heel Twente.

Frans Mulder

Frans Mulder, eigenaar van Frans Mulder Makelaardij is gestart vanuit een agrarische achtergrond en heeft inmiddels al bijna twintig jaar ervaring met alle facetten van de makelaardij..

Frans vindt de makelaardij een prachtig vak, want het is echt mensenwerk en dat is het leukste van dit beroep. Hij is het liefst op pad om onze klanten te helpen met de verkoop of aankoop van een woning of grond.

Mensen helpen met problemen oplossen rond de verkoop van hun huis, dat is zijn passie. Daarom neemt hij ruim de tijd voor een persoonlijke kennismaking. Dat kan alleen bij een kleinschalige makelaardij, zoals de onze.

Dienstverlening

Onze kracht ligt in de persoonlijke benadering. Wij kennen al onze klanten, zijn heel flexibel en de communicatielijnen zijn kort.

Indien u ons wilt inschakelen is een eerste gesprek geheel vrijblijvend en daarbij is anonimiteit gewaarborgd.
Een waarde-indicatie van uw onroerend goed wordt gratis verstrekt bij aan- of verkoop.
Bezichtigingen kunnen ook buiten kantoortijden of in het weekend plaatsvinden.

Bel of mail gerust want Frans komt graag bij u langs voor een persoonlijk en vrijblijvend gesprek.

Partners

.

Nederlandse Vereniging van Makelaars en Taxateurs in onroerende goederen

.

Aanbod van de makelaar, voor de consument en ondernemer

Welkom bij het Nederlandse Woningwaarde Instituut

Vastgoed Cert: het kwaliteitsregister van Makelaars

Ons kantoor

U vindt ons kantoor op:
Deurningerstraat 5
7595NH Weerselo