Frans Mulder

Opgegroeid in Twenteland ben ik al een groot aantal jaren met veel plezier werkzaam in de makelaardij. Waarom ik makelaar geworden ben? Vanwege het contact met mensen!
De wisselwerking van het luisteren naar mensen en vervolgens in gesprek gaan over hun wensen is mij op het lijf geschreven. Hierbij voel ik me als een vis in het water. Het blijkt dat ik dan vaak het vertrouwen van mensen krijg en voel me daardoor vereerd. Dat geeft me steeds weer een kick en probeer vervolgens met evenveel enthousiasme hun woning te verkopen.

Voel me bevoorrecht om samen te kunnen werken met Marloes, die geschoold en gespecialiseerd is in marketing en communicatie. Mede door ons kleinere kantoor kunnen wij in een ontspannen sfeer zorgen voor een optimale dienstverlening. Doordat wij elkaar erg goed aanvullen kunnen we onze klanten uitstekend adviseren bij een grote diversiteit aan onderwerpen. Ook bij een complexe verkoop voelen we ons thuis: we houden beiden van een uitdaging en hebben de kans, vanwege onze kleinschaligheid, om er voldoende tijd aan te besteden.

In 2000 ben ik door een rechter beëdigd als makelaar-taxateur. Tevens ben ik Register Makelaar en Register Taxateur Wonen van de NVM. Vanwege het afschaffen van de certificeringsregeling in het jaar 2000 was ik de laatste (maar niet de minste) die zich nog gecertificeerd agrarisch makelaar mag noemen. Als een van de weinige Twentenaren ben ik lid van de sectie Agrarisch en Landelijk Vastgoed van de NVM.

Vanuit mijn karakter voel ik me sterk betrokken bij uw vragen en wensen. Daarvoor ontvang ik u graag op ons kantoor in de woonboerderij te Weerselo.

Kortom: kom maar op met uw vragen!