Gratis waardebepaling

*** Een gratis waardebepaling is van toepassing wanneer u plannen hebt uw woning of ander onroerend goed te verkopen. ***

Bent u ook benieuwd wat uw huis waard is? Tijd om Frans Mulder Makelaardij te bellen voor een gratis en vrijblijvende waardebepaling. Voor het maken van een afspraak kunt u het contactformulier invullen of bellen. Een afspraak is zo gemaakt.

 

Vrijblijvend en natuurlijk gratis

Een goed advies en gratis waardebepaling, daar begint het vaak mee bij ons.
Wilt u weten wat uw huis waard is omdat u wilt verhuizen of omdat u twijfelt of u moet verbouwen of verkopen?  Er is vast wel eens een woning in de straat verkocht, maar was deze wel net zo mooi en had die ook zo’n grote tuin? De WOZ-waarde geeft een indicatie, maar er zijn veel factoren die de waarde van uw huis bepalen. Is uw huis bijvoorbeeld recent verbouwd? Daarnaast heeft u te maken met andere factoren, zoals bestemmingsplannen. En wat hebben vergelijkbare objecten gedaan? Frans Mulder Makelaardij neemt alles mee in de gratis waardebepaling van uw woning.

Het voordeel van een gratis waardebepaling van uw huis

Het voordeel van een gratis waardebepaling van Frans Mulder Makelaardij is dat het geheel vrijblijvend is en tot niets verplicht. U heeft alvast een idee van de verkoopwaarde van uw woning. Besluit u om uw woning in de verkoop te zetten, dan heeft u alvast kennisgemaakt met ons.

3 redenen om een gratis waardebepaling te laten doen

  1. Het is gratis en vrijblijvend
  2. U heeft direct een reële waarde van uw woning
  3. De rente is laag en de de verkopen gaan snel, dus hét moment voor nieuwe plannen!

Wilt u een gratis waardebepaling bel ons dan direct of vul ons contactformulier in. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs en u zit nergens aan vast.