Marloes Grootoonk

Mijn naam is Marloes Grootoonk, 32 jaar en woonachtig in Hengelo. Na mijn opleidingen HBO commerciële economie en WO communicatiewetenschap heb ik in een aantal marketingfuncties gewerkt bij verschillende bedrijven.

In 2015 ben ik de trotse moeder geworden van Lune. Ik wilde graag blijven werken, maar dan voor minder uren dan in mijn toenmalige functie. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een andere leuke baan en kwam ik in contact met Frans Mulder, de eigenaar van Frans Mulder Makelaardij. Hij kon wel versterking gebruiken in de communicatie: een perfect passende functie bij mijn achtergrond en interesse.

Sinds mei 2016 ben ik in dienst bij Frans Mulder Makelaardij. U krijgt mij waarschijnlijk aan de lijn wanneer u naar ons kantoor belt voor informatie over een woning of als u besluit uw woning te verkopen via onze makelaardij.

In dat geval kom ik graag naar u toe, om meerdere redenen. Ik maak de beschrijving voor onze website en voor Funda- en dat gaat veel makkelijker wanneer ik de woning heb gezien, en meestal met een beter resultaat. Naast de foto’s is de verkooptekst voor de woning belangrijk. Wij besteden hier dan ook veel tijd en aandacht aan. Een tweede reden is dat ik een potentiele koper beter kan informeren als ik uw woning zelf heb gezien.

Ook vind ik het leuk om mij bezig te houden met de sociale media. Een nieuw te verkopen woning wordt altijd eerst op onze Facebook pagina geplaatst, ondersteund door een advertentie van de woning. Vaak komen uit deze plaatsing al de eerste aanvragen voor bezichtigingen. Daarna plaatsen we de beschrijving met foto’s op de website van Frans Mulder Makelaardij en op Funda.

In 2017 ben ik voor de tweede keer moeder geworden van dochter Loïs. Beide meiden doen het fantastisch en ik ben heel trots op ze. Ik kan het werk, mede door de flexibiliteit op ons kantoor, goed combineren met het gezinsleven.

Mocht u besluiten uw woning binnenkort te willen verkopen, informeer dan ook eens bij ons. Wij zijn een klein kantoor en dit heeft zo zijn voordelen, zoals veel persoonlijk contact en vaste aanspreekpunten. Kortom veel aandacht en korte communicatielijnen. Dit alles met het doel uw woning snel en voor de beste prijs te verkopen.

Graag tot ziens!