Nieuwsgierig naar de keukentrends van 2020?

De keuken is vaak het hart van de woning. De uitdaging is om deze zo in te richten dat het ook echt het centrum van je huis wordt en dat alles graag in je eigen stijl en liefst zo praktisch mogelijk.

Je wilt dat het interieur van je keuken naadloos opgaat in jouw woonstijl, maar je wilt ook geen te trendy keuken omdat je nog jarenlang van je keuken wilt genieten.
Ons advies: kies gewoon wat jij mooi vindt en ‘style’ je keuken met accessoires die jij leuk vindt, maar die wel makkelijk aan te passen zijn!

Nieuwsgierig naar de keukentrends van 2020?

Wij halen een zestal ideeën naar voren die zorgen voor de nodige inspiratie.

  1. De keuken is een van de plaatsen waar we veel tijd doorbrengen gedurende de dag.Waar we heel lang alleen
  2. Materialen zoals vloer- en wandtegels worden meer sfeerbepalend. Denk aan keramische tegels met een hout- of natuursteen-uitstraling.
  3. Voor het werkblad blijven we composiet veel terugzien
    .
  4. Wijnklimaatkasten worden steeds vaker een onderdeel van de keuken; zij voegen extra luxe toe.
  5. De Quooker is een kraan die direct kokend water levert. Deze bijzonder handige kraan verovert razendsnel Nederland en is al in één op de vijf keukens te vinden. De Quooker is in de keuken van 2020 niet meer weg te denken.
  6. LED verlichting zien we tegenwoordig bijna overal. Niet zo gek want met LED zijn er ontzettend veel mogelijkheden, LED-verlichting is energiezuinig en zeer goed voor je portemonnee. Als je een LED-lamp vergelijkt met de gloeilamp van weleer dan bereik je met LED zo’n 80 – 90% besparing. Ook in de keuken is LED-verlichting populair. Bijzonder populair is de aanpasbare vorm, waarin lichtsterkte en soms de kleur van het licht ingesteld kan worden.