NVM open huizen dag op zaterdag 5 oktober

Open Huizen Dag 5 oktober 2019 - Frans Mulder Makelaardij Weerselo

Interesse in een nieuwe woning? Plannen om uw woning te verkopen?
De NVM Open Huizen Dag wordt twee keer per jaar georganiseerd. De eerstvolgende wordt gehouden op zaterdag 5 oktober 2019.

De NVM Open Huizen Dag is voor woningverkopers en woningzoekers een belangrijke dag, waarop woningen massaal vrijblijvend bezichtigd kunnen worden. De Open Huizen Dag kan rekenen op grote belangstelling.

Bezoekers NVM Open Huizen Dag

Voorgaande NVM Open Huizen dagen leverden meer dan 100.000 bezoeken op. De belangrijkste reden voor die populariteit is dat de Open Huizen Dag zowel huizenzoekers als verkopers van een huis een unieke kans biedt. Voor wie een huis zoekt, is het heel aantrekkelijk om een aantal huizen zonder afspraak te kunnen bekijken en vergelijken. Voor wie zijn huis wil verkopen, biedt het de kans om zijn woning aan een groter aantal geïnteresseerden te laten zien.

Uw woning en de NVM Open Huizen Dag

Wilt u meedoen aan de NVM Open Huizen Dag? Dan staat Frans Mulder Makelaardij graag voor u klaar. Tijdens de Open Huizen Dag kunt u tussen 11.00 uur en 15.00 uur uw huis zonder afspraak laten bezichtigen. Meedoen aan de NVM Open Huizen Dag is altijd gratis als u uw huis bij Frans Mulder Makelaardij te koop aanbiedt.
Wij zorgen natuurlijk ook voor de nodige promotionele activiteiten.