Stille verkoop

Stille verkoop is een verkoopvorm waarbij de opdrachtgever er voor kiest, de woning niet, of nog niet, in de publieke verkoop te zetten. Wij hebben dan wel de woning in portefeuille en er is ook verkoopdocumentatie beschikbaar, maar wij bieden deze nog niet aan op internet (Funda) en plaatsen ook geen bord in de tuin.

Kandidaten die specifiek op zoek zijn naar een woonhuis met de kenmerken van de betreffende woning in de stille verkoop of die bij ons ingeschreven staan als woningzoekende worden hierover wel geïnformeerd. Ook belangstellenden die afhaken na een bezichtiging van een vergelijkbare woning uit onze verkoopportefeuille worden attent gemaakt op het aanbod in de stille verkoop.

Verkopers kunnen verschillende redenen hebben voor de stille verkoop. Zo vindt niet iedereen het prettig om bekend te maken dat zijn/haar woonhuis te koop staat of wil men mogelijk alleen onder bepaalde voorwaarden verkopen. Ook kan het zijn dat een verkoper de woning op lange(re) termijn aanbiedt, en vast de mogelijkheden voor verkoop wil verkennen zonder het huis openbaar te koop aan te bieden.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van stille verkoop neem dan contact met ons op.