Verkooptips van Funda

Funda heeft op haar site verschillende artikelen geplaatst voor de koop- en verkoop van een woning.

Onderstaand vindt u enkele links naar interessante artikelen over de verkoop van uw woning:

 • Woningmarkt: krapte biedt ook kansen
  Ben je een woningbezitter? Dan hebben we positief nieuws voor je. Ja echt, je leest het goed. Samen met de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM) hebben we recente marktcijfers op een rij gezet. Wat blijkt: er liggen wel degelijk kansen voor huizenbezitters om een volgende stap te zetten. Of je nu groter, kleiner of bijvoorbeeld dichter bij je kinderen wilt wonen, doe je voordeel met deze inzichten.
 • 5 redenen om mee te doen aan de NVM Open huizendag
  De huizenmarkt is oververhit, moet je als verkoper dan eigenlijk nog wel meedoen aan de NVM Open Huizen Dag? 5 redenen waarom het juist wel een goed idee is.
 • Van openingsbod tot overdracht
  Tussen het eerste bod dat je voor je huis ontvangt en het daadwerkelijk tekenen van de leveringsakte kan nog een behoorlijke tijd zitten. We hebben een tijdlijn voor je gemaakt waarin je in een oogopslag ziet welke stappen er nog moeten worden genomen.
 • Zo helpt de makelaar je met de koop of verkoop van je huis
  Een huis kopen of verkopen is geen eitje. Dat beseften YouTuber Saskia Weerstand en haar vriend Syb toen ze op huizenzoektocht waren. Dankzij hun aankoopmakelaar hebben ze hun droomhuis gevonden, én gekregen. Hoe dat ging, vertellen ze je vanuit hun fijne Amsterdamse stulpje.