Uw huis verkopen via Frans Mulder Makelaardij

 Wij bieden een uitstekende service. Wij staan altijd voor onze klanten klaar. Wij bereiken ook veel potentiële kopers, doordat wij ook bezichtigingen buiten kantoortijden doen.

Sterke persoonlijke benadering en aandacht voor u als klant: uw wensen zijn bepalend.

Gedegen vakkennis en veel ervaring in het hele scala van onroerend goed.

Woonhuis, klein of groot, woonboerderij of villa: maakt voor ons geen verschil. Wij helpen u graag met de verkoop van al uw onroerend goed.

Frans Mulder gaat graag zelf actief op pad, met en voor zijn klanten. Als het even kan komt hij bij u langs.

Frans Mulder Makelaardij staat voor korte lijnen en vlotte communicatie. Een afspraak kan op korte termijn ingepland worden.

❖ Wij geven u een onderbouwd advies over de waarde van uw woning, zodat u een reële prijs krijgt en geen hoge waarde om de opdracht maar binnen te krijgen.

❖ Heldere tarieven en geen onverwachte kosten. Onze kosten zijn helder je krijgt ze vooraf, zodat u weet waar u aan toe bent.

❖ U ervaart gemak en bespaart tijd, omdat wij met u meedenken over de optimale presentatie van uw huis aan mogelijke kopers.

❖ Redelijk courtage; wij zijn niet de duurste.

❖ Als rasechte Twentenaren houden wij van gedegen werk en van afspraak is afspraak.

❖ Wij besteden veel aandacht aan de presentatie van uw woning. Onze medewerkster Marloes bezoekt alle nieuw in de verkoop gekomen woningen om een goede Funda tekst te kunnen schrijven. Nog voordat de woning op Funda komt wordt uw woning gepromoot via onze Facebook pagina. De betreffende ‘post’ wordt ondersteund door een advertentie. Heel vaak komen hier de eerste aanvraag voor bezichtigingen al vandaan.

❖ Frans Mulder Makelaardij is aangesloten bij NVM en maakt gebruik van Funda. Frans Mulder is beëdigd en gecertificeerd makelaar voor de kamers Wonen en Agrarisch & Landelijk Vastgoed.