Nieuw in de verkoop: De Maarschalk 6, Saasveld

Op een fraaie locatie, aan de rand van de woonwijk ligt deze prachtige vrijstaande woning uit 2004 in een oase van groen. De woning staat op een perceel van 456 m³. Het ligt aan het eind van een doodlopende straat. Vanuit de woning is er weids uitzicht op de eigen tuin en een weiland.

De woning is ruim opgezet en goed onderhouden. Een ruime woonkamer, woonkeuken, hobbykamer, berging en garage op de begane grond. Verder zijn er drie slaapkamers, een grote badkamer en veel bergruimte op de eerste verdieping. De hobbykamer op de begane grond zou ook als slaapkamer of kantoor in gebruik kunnen worden genomen. De woning is helemaal klaar voor nieuwe bewoners.

Al met al een sfeervolle woning op een prachtige plek in een landelijke omgeving.

De woning grenst aan het fraaie buitengebied, met volop gelegenheid voor wandelen en fietsen. Saasveld is een dorp met een actief verenigingsleven en goede voorzieningen, zoals een basisschool, kinderopvang, sportverenigingen en horeca. Ook is er een bakker en een slager in het dorp. Steden als Almelo, Hengelo, Oldenzaal en Enschede en ook de A1 zijn dichtbij.

Heeft deze woning uw interesse gewekt en wilt u deze woning met eigen ogen zien? Neem gerust contact op met ons kantoor om een bezichtiging te plannen.